Στους λόγους που καθιστούν πιο πιθανή από ποτέ την οριστική αποχώρηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6

«Ούτε ο Βασίλης έκανε τις χρονιές που θα περίμενε, ούτε ο Παναθηναϊκός πήρε αυτά που θα περίμενε. Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια που ανήκει στην ομάδα και δεν υπήρχε η εξέλιξη που οι δύο πλευρές θα ήθελαν. Αυτό σε συνδυασμό με το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη και το γεγονός ότι δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ, έχει βάλει τις δύο πλευρές σε ένα πεδίο συζήτησης. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό το πράγμα, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο για την Ελλάδα», ανέφερε.

«Κανείς δεν αμφισβητεί τα προσόντα του. Έχει τρομερό ταλέντο και μυαλό, υστερεί στην αθλητικότητα όμως. Έχει τόσο μπάσκετ μέσα του, αλλά βλέπεις ότι κάτι λείπει για να κάνει το μεγάλο βήμα στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Μακάρι να το βρει στην πορεία, γιατί είναι κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός έχει μια λογική να μη φρενάρει τα παιδιά, όπως έκανε και με τον Κόνιαρη. Όταν βλέπει ότι ένα πράγμα δεν τραβά δεν το πάει στα άκρα», πρόσθεσε. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω