Μήνυμα στον Ολυμπιακό πως θα πρέπει να ανησυχεί για τον ίδιο και όσα φέρνει στον Παναθηναϊκό έστειλε ο Ντεσόν Τόμας.

Μιλώντας στην «Πράσινη» ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τσάβι Πασκουάλ, στη φυσική του θέση, στην ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά και στους στόχους του με το «τριφύλλι». 

Αναλυτικά, ο 27χρονος άσος μίλησε: 

-τη συνεργασία με τον Πασκουάλ: «Ήταν ο προπονητής μου στην Μπαρτσελόνα και με διάλεξε και στη νέα του ομάδα. Μου είπε ότι με θέλει και τι θέλει από μένα στην ομάδα. Εκείνος με είχε βοηθήσει να αναδειχθώ και να κάνω το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Με βοήθησε πολύ να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και να βελτιωθώ σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού μου, σε άμυνα και επίθεση. Χάρη σε εκείνον κατάφερα να φτιάξω το σουτ μου και να βελτιώσω την άμυνά μου». 

-τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πάντα στοχεύει σε τίτλους και θέλω να βοηθήσω να κατακτήσουμε πολλούς τέτοιους. Δεν μπορώ να κρύψω την επιθυμία μου για ένα Final 4 , που ξέρω ότι είναι και επιθυμία του Παναθηναϊκού». 

-τη θέση που αγωνίζεται: «Η θέση μου είναι το ‘4’. Γι’ αυτή αποκτήθηκα από τον Παναθηναϊκό και για εκεί με προορίζει ο προπονητής μου. Όμως μπορώ να παίξω κι έχω παίξει και στο ‘3’». 

-την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μακάμπι έχουν θορυβώδεις έδρες. Το ΟΑΚΑ όμως είναι κάτι διαφορετικό. Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγαπούν το μπάσκετ, την ομάδα και ζουν το παιχνίδι. Προσπαθούν να σε κάνουν να φοβηθείς και μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο το πετυχαίνουν. Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν τρομερή ενέργεια αλλά και τεράστιο κίνητρο». 

-τις μάχες με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξέρω πόσο μεγάλο γεγονός είναι, όπως επίσης ξέρω και τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους, ωστόσο αυτοί είναι που πρέπει να ανησυχούν για μένα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω