Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε πως ξεκίνησε σήμερα (19/6) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018/2019.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και καλούν τους φιλάθλους τους να στηρίξουν τον σύλλογο και τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «πράσινη» ΚΑΕ συμπεριέλαβε στην τιμή των καρτών διαρκείας ένα ποσό που θα διατεθεί στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Τρίτη 19/6/2018, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2018-19) για τους νέους κατόχους. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (17/6) για την ομάδα μας με την κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος, σημειώθηκε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στις πωλήσεις καρτών διαρκείας, γεγονός που επιβεβαίωσε με τον πιο «ηχηρό» τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή των φιλάθλων μας στην ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου των ανανεώσεων ξεκίνησε, λοιπόν, η διάθεση των καρτών διαρκείας για την καινούρια σεζόν για όλους, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στους κατόχους τους.

Σημειώνεται πως η KAE Παναθηναϊκός Superfoods, στο πλαίσιο της στήριξης των προσπαθειών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, συμπεριέλαβε στην τιμή των καρτών διαρκείας ένα ποσό (ανά κατηγορία εισιτηρίου) που θα διατεθεί υπέρ της «Μάνας του Λόχου», προκειμένου με την αρωγή όλων μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Κλείστε τη θέση σας για το ΟΑΚΑ από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010. 

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Δείτε αναλυτικά όλα τα οφέλη των εισιτηρίων διαρκείας:

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Διάλεξε τώρα τη θέση σου στο γήπεδο για την οικογένειά σου και επωφελήσου από τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα.

Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για όλα τα εισιτήρια διαρκείας από 30% έκπτωση έως 40% στις κατηγορίες Zone 1 – Zone 5.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί – έφηβο έως 15 ετών.  

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods πάντα δίπλα στους φοιτητές και τις ευπαθείς ομάδες, προσφέρει και φέτος προνομιακές τιμές καρτών διαρκείας για να μη λείψει κανείς από τους επίσημους αγώνες της ομάδας.

Φοιτητικό: Οι νέοι από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα Φοιτητικά διαρκείας τους με έκπτωση.

Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή βεβαίωση σπουδών και της ταυτότητάς τους.

Ανεργίας: Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Α.Μ.Ε.Α. με αμαξίδιο : Απαραίτητο δικαιολογητικό: φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕΠΑ.

*Για την αγορά των ειδικών εκπτωτικών καρτών όπου απαιτούνται τα παραπάνω δικαιολογητικά (οικογενειακό, φοιτητές, άνεργοι & ΑΜΕΑ) θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 64 400 10

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ

Για τις δικές σας ανάγκες και φέτος θα διατεθούν τα πάνω διαζώματα 407 Α, 408, 408 Α, 409, 409 Α, 410, 410 Α & 411.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες από 3 έως και 5 άτοκες δόσεις ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο (Baseline & Platinum)  επικοινωνήστε στο 210 – 3503282 , 3503289 & 210 6440010.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα προνόμια των χορηγών μας προς τους κατόχους διαρκείας, τα οποία είναι πολλά και σημαντικά».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω