Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Παναθηναϊκού στην Α2 Γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Καντζιλίερη κυριάρχησε στην κατηγορία και το επιβεβαιώσε για ένα ακόμα παιχνίδι. Απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου το «τριφύλλι» επέβαλε από νωρίς το παιχνίδι του και χωρίς να κινδυνέψει έφτασε στη νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, οι «πράσινες» εξασφάλισαν και μαθηματικά την επιστροφή τους στην Α1 Γυναικών, πετυχαίνοντας τον στόχο που είχε τεθεί από την ερχή της σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 15-9, 34-31, 54-44, 63-54.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη 2, Μούλη 8, Κοίλια Π., Κούκη, Καλαμπάκου 5(1), Ευαγγελάτου 5 (1), Αρβανίτη 1, Σλούκα 14 (2), Εζέτζα 26, Ακρίβου και Μούτσα 2.

Φάρος (Πρασσά): Γραμματικού 2, Καρακασίδου 18 (2), Χόντο 11, Ταντουρόφσκα 3 (1), Κοντραφούρη 10, Φερεντίνου, Κουτσοδήμου, Μάλλιαρη, Σταμούλου 6 και Λεμονιάδη 4

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω