Μετά την μεγάλη επιτυχία το Sign & Trade Manager έρχεται ένα ακόμα πιο δυνατό και νέο παιχνίδι το Basketball Manager 2017- 2018. Στο Sign & Trade Manager η αγωνία κράτησε μέχρι τέλους για τον μεγάλο νικητή και το ίδιο ευελπιστούμε να γίνει και φέτος. Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να συμμετάσχετε και στο φετινό παιχνίδι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή την ανάρτηση αναγράφοντας με σχόλιο το όνομα της ομάδας σας. Δεν θα γίνουν δηλώσεις συμμετοχή για το παιχνίδι μέσω Facebook ή Twitter! Το αρχικό πλάνο μιλάει για συμμετοχή 16 ομάδων. Εφόσον η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα εξετάσουμε τη δυνατότητα διεύρυνσης. Παρακάτω ακολουθούν οι κανόνες του παιχνιδιού.......

Deadline συμμετοχών 10/08/2017 - 23:59

Έναρξη δημοπρασιών 17/08/2017 - 22:00

Έναρξη αγωνιστικής περιόδου 12/10/2017 - 20:00

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Αυτό εδώ είναι το εγχειρίδιό σας για να μάθετε πως ακριβώς παίζεται το παιχνίδι από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Οπότε καλό θα είναι να μάθετε καλά τους κανόνες ώστε να είστε έτοιμοι με την έναρξη του παιχνιδιού.

20 ομάδες λοιπόν ρίχνονται στη μάχη του παιχνιδιού με φόντο την είσοδο στο Final 4 του Βελιγραδίου και την κατάκτηση του τροπαίου. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το παιχνίδι ακολουθεί τις ημερομηνίες της Euroleague και το format της από την regular season.

Σε κάθε φάση του παιχνιδιού μας ακολουθούμε κανονικά τις ημερομηνίες και τους αγώνες της Euroleague με τη μόνη διαφορά ότι εμείς έχουμε 20 ομάδες. Αυτό όμως δεν μας ενοχλεί και δεν σας επηρεάζει. Ο αρχικός σας στόχος είναι ο ίδιος και η πρόκριση στα προημιτελικά, στα ημιτελικά και τέλος στην κατάκτηση του τροπαίου.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της regular season της Euroleague (30 αγώνες), οι 16 ομάδες μας κατανέμονται σε 2 ομίλους των 8 ομάδων. Η κατανομή θα γίνει ύστερα από κλήρωση.

GROUP Α
ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Team A
Team B
Team C
Team D
Team E
Team F
Team G
Team H
Team I
Team J
GROUP B
ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Team A
Team B
Team C
Team D
Team E
Team F
Team G
Team H
Team I
Team J

Με την λήξη της regular season οι 4 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης χωρίς να μεταφέρουν τους βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει στην διάρκεια της regular season. Οι πρώτες 2 ομάδες κάθε ομίλου θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά και για αυτό το λόγο θα πριμοδοτηθούν έναντι των άλλων 2. Οι ομάδες με το πλεονέκτημα έδρας θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν πριν την έναρξη των προημιτελικών τον key player της ομάδας τους. Ο key player της κάθε ομάδας θα πριμοδοτείται διπλά με βάση το PIR του σε κάθε αγώνα που συγκεντρώνει από το σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Team A - Group A Team D - Group B
Team B - Group A Team C - Group B
Team B - Group B Team C - Group A
Team A - Group B Team D - Group A

Με την ολοκλήρωση των προημιτελικών οι 4 ομάδες με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στο Final 4. Καμία ομάδα δεν μεταφέρει πόντους και όλες ξεκινάνε από μηδενική βάση. Εκεί υπάρχει βαθμολόγηση την ημέρα των ημιτελικών και οι 2 ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή προκρίνονται στον τελικό. Στον τελικό μεταφέρουν τους πόντους των ημιτελικών και γίνεται νέα βαθμολόγηση για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό της ευρωλίγκα. Η ομάδα με την μεγαλύτερη βαθμολογία από τις δύο αναδεικνύεται νικήτρια του τουρνουά.

Πριν την έναρξη του Final-4 οι 4 ομάδες έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν 2 key players από το υπάρχον ρόστερ τους. Σημειώνεται ότι αν προκριθούν κάποιες από τις ομάδες που είχαν πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο έναν key player καθώς είχαν ήδη δηλώσει άλλον έναν στα προημιτελικά.
Τα ζευγάρια του Final 4 είναι τα εξής:

WINNER Team A - Group A/Team D - Group B WINNER Team B - Group B/Team C - Group A
WINNER Team B - Group A/Team C - Group B WINNER Team A - Group B/Team D - Group A

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ

Η βαθμολογία σας κάθε αγωνιστική έχει άμεση εξάρτηση με την απόδοση των παικτών σας στην Ευρωλίγκα. Αυτό σημαίνει ότι οι βαθμοί σας βγαίνουν από PIR του κάθε παίκτη σε κάθε αγώνα και προσθέτοντας όλα τα PIR βγαίνει η συνολική βαθμολογία της ομάδας σας για κάθε αγωνιστική. Εννοείται αν ο παίκτης δεν αγωνιστεί για οποιοδήποτε λόγο οι βαθμοί του θα είναι 0.

ΤO BUDGET ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ

Κάθε ομάδα με το που ξεκινάει το παιχνίδι έχει διαθέσιμα 20.000.000 ευρώ μπάτζετ. Κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη η ίδια στο πως θα ξοδέψει το μπάτζετ της. Σε περίπτωση που με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει καταναλωθεί όλο το μπάτζετ παραμένει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα με την λήξη του πρώτου γύρου της regular season. Εκεί θα υπάρχει ένα μεταγραφικό "παράθυρο" 72 ωρών όπου κάθε ομάδα θα μπορεί να κάνει μέχρι 2 προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της(για κάθε παίχτη που έρχεται στην ομάδα ένας πρέπει να αποχωρεί)

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ BONUS ΘΕΣΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ REGULAR SEASON

Ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσετε στον πρώτο γύρο στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε χρηματικά bonus για να ενισχύσετε την ομάδας σας στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Τα bonus ανάλογα τη θέση που θα καταλάβετε είναι τα εξής:

1Η ΘΕΣΗ 3.000.000
2Η ΘΕΣΗ 2.000.000
3Η ΘΕΣΗ 1.500.000
4Η ΘΕΣΗ 1.000.000

ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ

Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί κάθε ρόστερ πρέπει να αποτελείται από συγκεκριμένο αριθμό παικτών σε κάθε θέση. Συγκεκριμένα το ρόστερ θα αποτελείται από 8 παίκτες. Προσοχή χρειάζεται και στις θέσεις των παικτών. Οι 5 παίκτες θα έχουν τις εξής θέσεις: 1 άσσος, 1 δυάρι, 1 τριάρι, 1 τεσσάρι, 1 πεντάρι και χωρίς περιορισμό θέσεων θα είναι οι υπόλοιπες 3 θέσεις του ρόστερ.

ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται η μεγαλύτερη προσοχή σας γιατί έτσι θα αγοράζετε τους παίκτες σας. Η αγορά των παικτών λοιπόν θα γίνετε μέσω δημοπρασιών. Κάθε δημοπρασία θα έχει διάρκεια από τις 22:00 της μίας μέρας μέχρι τις 20:00 της επομένης. Κάθε μέρα λοιπόν θα ανεβαίνουν παίκτες τυχαία οι οποίοι θα φαίνονται σε ποια θέση αγωνίζονται καθώς και ποια είναι η αρχική τους αξία. Και προσέξτε λέμε αρχική γιατί η αξία αυτή μέσω των προσφορών σας θα ανέβει και τον κάθε παίκτη θα τον αγοράζει η ομάδα που έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά. Οι προσφορές θα γίνονται μέσω σχολίων από εσάς στην ανάρτηση της δημοπρασίας αναγράφοντας το όνομα της ομάδας σας, τον παίκτη που κάνετε προσφορά καθώς και το ύψος της προσφοράς. Οι προσφορές θα μένουν κρυφές και θα γίνονται φανερές μετά το τέλος κάθε δημοπρασίας. Μπορείτε να κάνετε προσφορά για παραπάνω από ένα παίκτη κάθε δημοπρασίας αρκεί η συνολική αξία των προσφορών σας να μην ξεπερνάει το μπάτζετ που διαθέτετε τη δεδομένη στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά ξεφεύγει από το μπάτζετ ακυρώνεται.

Όροι συμμετοχής και αποβολής από το παιχνίδι

Για να συμμετάσχει μια ομάδα στο παιχνίδι θα πρέπει να έχει το λιγότερο 6 παίκτες. Ομάδες που με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έχουν λιγότερους από 6 παίκτες αποβάλλονται και οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω