Μετά την μεγάλη επιτυχία του "Sign & Trade Manager" έρχεται ο εξελιγμένος διάδοχός του που ακούει στο όνομα "ΤΟP Euroleague Manager". Είναι το νέο μπασκετικό μας παιχνίδι και απευθύνεται στους λάτρεις των παιχνιδιών manager.

To παιχνίδι αυτό θα είναι εναρμονισμένο με το νέο σύστημα της Ευρωλίγκα και θα ξεκινήσει με την λήξη των πρωταθλημάτων και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό που θέλουμε από εσάς και μέσα από αυτή την ανάρτηση είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο παιχνίδι γράφοντας απλά σε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση το όνομα της ομάδας με την οποία θα αγωνιστείτε στο παιχνίδι. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι με χρονική προτεραιότητα καθώς οι θέσεις δεν είναι απεριόριστες. Το αρχικό μοντέλο του παιχνιδιού είναι για 16 ομάδες όσες και η ευρωλίγκα αλλά εφόσον υπάρξουν παραπάνω συμμετοχές θα δημιουργηθεί μια δεύτερη κατηγορία στο παιχνίδι. Επειδή το παιχνίδι θα είναι συνεχόμενο και την επόμενη σεζόν θα υπάρχει προβιβασμός και υποβιβασμός από τις κατηγορίες. Επομένως οι πρώτες 16 συμμετοχές μπαίνουν στην 1η κατηγορία και οι επόμενες στην 2η.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοικτές μέχρι τις 25/05.

Σε προσεχή ανάρτηση θα δημοσιοποιηθούν και οι κανόνες του παιχνιδιού για να ενημερωθούν όλοι οι παίκτες.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω