Δήλωσε συμμετοχή στο Basketball Seri και απέδειξε πόσο καλός στις προβλέψεις είσαι!

Ένα πρωτότυπο μπασκετικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου το οποίο θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελικό του Final 4 του 2019 στη Βιτόρια. Το παιχνίδι θα αφορά προβλέψεις σημείων από εσάς για τους αγώνες κάθε αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ο παίκτης με το μεγαλύτερο σερί αγώνων και ταυτόχρονα πόντων θα είναι ο πρωταθλητής μας για την χρονιά που έρχεται.

Δηλώσεις συμμετοχής: Για να δηλώσετε συμμετοχή στο παιχνίδι αρκεί να στείλετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση αναγράφοντας το όνομα της ομάδας σας.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: Η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή στο παιχνίδι μας εκπνέει στις 11/10/2018 και 19:00

Τρόπος που θα στέλνετε τις προβλέψεις σας: Οι προβλέψεις σας θα στέλνονται με σχόλιο στην ανάρτηση κάθε εβδομάδας και στο κείμενο θα αναγράφεται ο αριθμός κάθε αγώνα που επιλέγετε σύμφωνα με την αρίθμηση που θα βλέπετε στο κάθε κουπόνι και το σημείο που επιλέγετε για το κάθε παιχνίδι.

Προθεσμία αποστολής προβλέψεων: Έχετε το δικαίωμα να στείλετε τις προβλέψεις σας μέχρι και 10 λεπτά πριν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού που επιλέγετε.

Βασικός Κανόνας Νο1: Μπορείτε να στείλετε προβλέψεις από 1 παιχνίδι μέχρι και το σύνολο των αγώνων της κάθε αγωνιστικής.

Βασικός Κανόνας Νο2: Εφόσον στείλετε πρόβλεψη για 1 παιχνίδι μόνο έχετε το δικαίωμα στην ίδια αγωνιστική να στείλετε πρόβλεψη-προβλέψεις και για επόμενα παιχνίδια με νέο σχόλιο.

Βασικός Κανόνας Νο3: Εφόσον στείλετε πρόβλεψη για 2 και περισσότερα παιχνίδια από το πρώτο σχόλιο δεν έχετε δικαίωμα άλλης πρόβλεψης για την υπάρχουσα αγωνιστική.

Βασικός Κανόνας Νο4: Δίπλα από το κάθε παιχνίδι θα υπάρχει με βάση τον βαθμό δυσκολίας του οι πόντοι που θα έχει και θα κερδίζετε εφόσον πετύχατε σωστά το σημείο.

Βασικός Κανόνας Νο5: Εφόσον κάποιο από τα σημεία που έχετε προβλέψει είναι λανθασμένο η συνολική σας βαθμολογία μηδενίζεται και ξεκινάτε από την αρχή την επόμενη αγωνιστική.

Μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής θα βγαίνει αναλυτικός πίνακας βαθμολογίας για όλους τους συμμετέχοντες και θα αναγράφεται και το σερί επιτυχημένων προβλέψεων μαζί με τους συνολικούς πόντους. Οι επιτυχημένοι πόντοι από κάθε πρόβλεψη προστίθενται μεταξύ τους.

To παιχνίδι αυτό είναι και στρατηγικής και όλο το χρόνο αναμένεται συναρπαστικό με μεγάλες ανακατατάξεις καθώς με ένα λάθος σημείο μπορείς να βρεθείς από την κορυφή στον πάτο της βαθμολογίας και το αντίστροφο. Όσο περισσότεροι συμεμτέχετε τόσο πιο ανταγωνιστικό θα είναι. Σας περιμένουμε όλους και Καλή Επιτυχία!!!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω