Πολύ σημαντική νίκη στο δρόμο για τον τελικό της Stoiximan Futsal Superleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επί της Ολυμπιάδας με 2-0 το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Πολιτείας και έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Έτσι το Τριφύλλι θέλει μία ακόμα νίκη για πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου περιμένει ήδη ο Δούκας που πέτυχε 3η νίκη επί της ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας και προκρίθηκε για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Οι παίκτες του Απόστολου Μπελτσίδη μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και αντίπαλό τους είχαν ουσιαστικά τον τερματοφύλακα Μπάρδη της Ολυμπιάδας που δεν σταματούσε να αποκρούσει τα δεκάδες σουτ των πρασίνων σε όλο το παιχνίδι. Το Τριφύλλι με καλή κυκλοφορία είχε τα ηνία του παιχνιδίου και έλεγχε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απειλώντας συνεχώς με σουτ των Μπεγκάι, Γκρίτζαλη, Μουδουκούτα και Παπαευστρατίου, ενώ είχε και 4 δοκάρια.

Στο 7ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟ άνοιξε το σκορ με τον Γκρίτζαλη, ο οποίος κατέβασε υποδειγματικά βαθειά μπαλιά του Μπεγκάι στην πλάτη της άμυνας και με ώραιο σουτ νίκησε τον Μπάρδη. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-0 και τον Στόλη να μην έχει απειληθεί καθόλου.

Ίδια εικόνα στην επανάληψη με τους πράσινους να μη δίνουν περιθώριο για ευκαιρίες στην Ολυμπιάδα και στη επίθεση να σφυροκοπούν για το 2-0. Μεγάλες ευκαιρίες με τους Τριάντη, Μπεγκάι και Γκαϊφύλλια σταμάτησαν πάνω στον Μπάρδη για να έρθει στο 33' το 2 γκολ που έδωσε καθαρό προβάδισμα στον ΠΑΟ. Ο Μπεγκάι βρέθηκε στα 10 μέτρα και σούταρε με την μπάλα να γυρίζει στον ίδιο και να την μοιράζει ιδανικά στα αριστερά του στον Μουρδουκούτα που με αριστερό χαμηλό σουτ στη δεξιά γωνία έγραψε το 2-0.

Η υπεροχή συνεχίστηκε με το Τριφύλλι να κερδίζει 10μετρο πέναλτυ στο 34' μετά από το 6ο φάουλ της Ολυμπιάδας, το σουτ όμως του Μουρδουκούτα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον πορτίερο της Santa. Στο 36' η Ολυμπιάδα έριξε τον Πάνου σαν 5ο παίκτη στον αγώνα κλείνοντας τον Παναθηναϊκό στα καρέ του, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει αφού τα επικίνδυνα σουτ των φιλοξενούμενων σταμάτησαν πάνω στον Στόλη.

Το τελικό 2-0 έδωσε στον ΠΑΟ τη νίκη, που με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα πηγαίνει για το διπλό την Κυριακή στη Αγία Παρασκευή ώστε να τελειώσει τη σειρά. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 και ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο Νότου, Νότου 27 στην Αγία Παρασκευή.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Μπελτσίδης): Στόλης, Τσάτος, Μπεγκάι, Γκαϊφύλλιας, Γκρίτζαλης, Ντάρλας, Παπαευστρατίου, Τριάντης, Μουρδουκούτας, Κριτσιώπης, Κάλκος, Ντοβλετάκης, Παούρης, Οικονομόπουλος

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω