Τεράστια πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στο final four του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών. Οι «πράσινοι» μπορεί να δίνουν αγώνα για τη σωτηρία τους στο πρωτάθλημα αλλά επικράτησαν με 3-0 σετ του Εθνικού στην Καλλιθέα και προκρίθηκαν στην τελική φάση της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο σετ όταν και ο Εθνικός έχασε σετ μπολ με τον Σάιφερτ να μην σημαδεύει σωστά. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το σετ να προηγηθούν με 2-0 σετ και να πάρουν σημαντική ένεση ψυχολογίας για τη συνέχεια του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός που δίνει αγώνα επιβίωσης στο πρωτάθλημα παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα στο κύπελλο. Θυμίζουμε ότι στον προηγούμενο γύρο οι «πράσινοι» είχαν αποκλείσει την Κηφισιά με πολύ μεγάλη ανατροπή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν καλύτερη τόσο στο μπλοκ όσο και από την γραμμή του σερβίς. Στο κομμάτι της επίθεσης και της υποδοχής οι δύο ομάδες είχαν σχετική ισορροπία.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Ενρίκ Μπατατζίμ με 14 πόντους, ενώ ακολούθησαν με 11 Τζόνσον και Ζονάτας. Θυμίζουμε ότι οι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα για να ενισχύσουν την ομάδα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της σωτήριας. Οι δύο Βραζιλιάνοι ακραίοι μάλιστα ήταν «δώρο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Για τον Εθνικό 16 πόντους σημείωσε ο Σπυριούνης και 12 ο Νάιτ. Ακολούθησε ο Σάιφερτ με 10 και έναν άσο.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 24-26, 23-25)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω