Ισόπαλοι με 8-8 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ηλυσιακός το βράδυ του Σαββάτου 17/2, στον αγώνα που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Γουδή για την 4η αγωνιστική της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο ΠΑΟ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια  του αγώνα και με τον Στάθη Χατζηστεφάνου σε πολύ καλή ημέρα (πέτυχε τρία γκολ) μπορούσε να πάρει και τη νίκη, το επίπεδο όμως της φυσικής κατάστασης, που δεν έχει φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, πρόδωσε την ομάδα μας που έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με γκολ του Ζάχου Αναστασιάδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει προβάδισμα με δύο γκολ του Στάθη Χατζηστεφάνου, τη στιγμή που ο Ηλυσιακός δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Ο Λάππας κατάφερε να μειώσε σε 2-1, όμως το τρίτο γκολ του Χατζηστεφάνου έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο Τριφύλλι. Ο Γούσης μείωσε σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, με τον Παπαδημητρίου να κλείνει το ημίχρονο στο 4-2, ενώ ο Ηλυσιακός αστόχησε σε πέναλτι με τον Κωνσταντόπουλο και έχασε την ευκαιρία να μειώσει.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν παίζοντας πολύ δυνατά στην άμυνα με τον Ηλυσιακό να χάνει το δεύτερό του πέναλτι (με το Βορριά αυτή τη φορά), όμως στο τελευταίο ενάμιση λεπτό μπήκαν τα τέρματα που δε σημειώθηκαν σε όλο το υπόλοιπο διάστημα. Ο Κωνσταντόπουλος μείωσε με πολύ ωραίο γυριστό από φουνταριστό, ενώ ο Τασσόπουλος ισοφάρισε σε 4-4. Όμως, ο Παπαδημητρίου με πολύ ωραίο γκολ στον παραπάνω έδωσε προβάδισμα 5-4 στους «πράσινους».

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Αναστασιάδης έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Παναθηναϊκό, όμως οι παίκτες του Ηλυσιακού αντέδρασαν και με δύο γκολ των Μαλλιαρού και Τασσόπουλου ισοφάρισαν σε 6-6. Ο Κανελλόπουλος σκόραρε δίνοντας προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, όμως με νέο σερί 2-0 ο Ηλυσιακός πήρε το πρώτο του προβάδισμα 1:05 πριν τη λήξη. Όμως στην επόμενη επίθεση η άμυνα του Ηλυσιακού αντέδρασε λανθασμένα αφήνοντας τον Αναστασιάδη μόνο του σε θέση 5 να σκοράρει από δύσκολη γωνία απέναντι στον Μενή για το τελικό 8-8.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 1-2, 3-4

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Πασλής): Παρασκυεόπουλος, Αναστασιάδης 2, Παπαδημητρίου 2, Δελακάς, Χατζηστεφάνου 3, Φλωρόπουλος, Βυθούλκας Κ., Κανελλόπουλος 1, Βυθούλκας Α., Λύκαρης, Ορφανός, Γκαράνης, Κούτουφας, Μαλισιώβας, Μπερτόλης

Ηλυσιακός Α.Ο. (Σταύρου): Μενής, Χριστοφίδης, Μαλλιαρός 1, Κοσμαδάκης, Βορριάς, Λάππας 1, Κωνσταντόπουλος Ελ. 1, Γούσης 1, Φαφαλιός, Τασσόπουλος 4, Τούμπουρος, Ξυλάς, Κεραμειανάκης, Γκιτσάκης, Γρηγορόπουλος.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω