Δύο ακόμα επιτυχημένα αποτελέσματα για την ομάδα ποδοσφαίρου Σάλας του Παναθηναϊκού Α.Ο., που με νέο προπονητή τον Απόστολο Μπελτσίδη, επικράτησε για τη 19η και την 20η αγωνιστική του Ερμή Ζωγράφου και της Αθλητικής Επίλεκτης Ακαδημίας αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι της Πολιτείας με αντίπαλο τον Ερμή, ο ΠΑΟ δημιούργησε δεκάδες ευκαιρίες που στο πρώτο ημίχρονο δεν καρποφόρησαν με το σκορ να μένει στο φτωχό 2-1. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός με όλους τους παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και το παιχνίδι να λήγει νικηφόρα για το Τριφύλλι με σκορ 10-2.

Παρόμοιο παιχνίδι και εναντίον της Εlite, χθες Δευτερα 5/2, με τον Παναθηναϊκό να μένει σε χαμηλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο (1-2) αλλά να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο πετυχαίνοντας άλλα 8 γκόλ και κρατώντας ανέπαφη την εστία του για το τελικό 1-9.

Επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα το Σάββατο 11/2 με τη Σαλαμίνα στην Πολιτεία, ενώ σήμερα Τετάρτη 7/2 ο ΠΑΟ υποδέχεται την ΑΕΚ για το Κύπελλο, αγώνας που ενδέχεται να αλλάξει. Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Ομίλου για τα τελευταία νεά της ομάδα futsal .

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω