Γιορτάζει η Θύρα 13 σήμερα

Απόψε το βράδυ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στον Κεντρικό, θα γίνει η κοπή πίτας της Θύρας 13. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών στην Ελλάδα, που κρατάει ψηλά την πράσινη σημαία με το τριφύλλι, γιορτάζει άλλωστε φέτος και τα 50 χρόνια ζωής. Έτσι, φέτος η εκδήλωση της κοπής της πίτας αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και να… ταρακουνήσει όλη την Αθήνα.

Όπως έχει συμβεί και τα τελευταία χρόνια, μετά από τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα συγκεντρωθούν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον Κεντρικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έτσι ώστε να διεξαχθεί η γιορτή.
Το «παρών» αναμένεται να δώσουν πολλά στελέχη, αθλητές και προπονητές από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, για να συμμετάσχουν στη γιορτή αλλά και να τιμηθούν από τη Θ. 13.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω