«Κλείδωσε» τελικά στις 3.000 η χωρητικότητα του κλειστού στον Βοτανικό!

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του «παζλ Βοτανικός» είναι έτοιμο να μπει στη θέση του και να ξεκινήσει για την τελική ευθεία μετά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας την ερχόμενη εβδομάδα η εταιρεία «ΔΕΚΑΘΛΟΝ» του Πέτρου Συναδινού θα παραδώσει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς την τελική μελέτη και τις μακέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟ στον Βοτανικό.

Το βασικό θέμα που αφορά τη χωρητικότητα του κλειστού γυμναστηρίου έχει ήδη «κλειδώσει» στη μελέτη: θα είναι 3.000 θέσεων όπως ζήτησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ώστε να μπορούν να διεξάγονται εκεί και διεθνείς αγώνες βόλεϊ του υψηλότερου επιπέδου, αλλά και διεθνείς αγώνες μπάσκετ για το τμήμα των γυναικών!

Οι άνθρωποι της «ΔΕΚΑΘΛΟΝ» έχουν βάλει το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στον… «μαγνητικό τομογράφο» και εξετάζουν αν όλα είναι απολύτως συμβατά με όσα προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης. Καθώς και όσα έχουν να κάνουν με την κυκλοφοριακή μελέτη.

Από εκεί και πέρα συζητούνται ανάμεσα στις δύο πλευρές (μελετητικό γραφείο και Ερασιτέχνη ΠΑΟ) κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν αίθουσες για τα άλλα σπορ τα οποία θα φιλοξενηθούν.

Το βέβαιο είναι ότι η «ΔΕΚΑΘΛΟΝ» θα παραδώσει την ερχόμενη εβδομάδα στην ΑΕΠ Ελαιώνα, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη την τελική μελέτη μαζί με τις μακέτες.

Αυτό θα είναι το πρώτο καθοριστικό βήμα -θα ακολουθήσουν οι διμερείς συμβάσεις- μέχρι την Γενική Συνέλευση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω