Λευκός καπνός από τη συνάντηση Ερασιτέχνη - ΑΕΠ Ελαιώνα!

Λευκός καπνός προέκυψε στη συνάντηση της Τρίτης ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΑΕΠ Ελαιώνα (Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank) όσον αφορά τη μεταξύ τους διμερή σύμβαση που σχετίζεται με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η σύμπραξη των Τραπεζών έχει τη δέσμευση να κατασκευάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις των πράσινων στον Βοτανικό και η σημερινή συνάντηση, παρουσία εκπροσώπου της ΑΕΠ Ελαιώνα και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Μαλακατέ, ήρθε ως συνέχεια των προηγούμενων επαφών των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση της Τρίτης υπήρξε κοινή γραμμή και επιθυμία για να προχωρήσει άμεσα το πρότζεκτ, καθώς επίσης και ανταλλαγή εγγράφων, ενώ η ΑΕΠ Ελαιώνα δεσμεύτηκε για το οικονομικό σκέλος που σχετίζεται με την ανέγερση των αθλητικών εγκαταστάσεων της «Μάνας του Λόχου», η οποία θα αποτυπωθεί πλήρως στη διμερή σύμβαση.

Ο εκπρόσωπος των Τραπεζών εμφανίστηκε επίσης θετικά διακείμενος για την υλοποίηση της κεντρικής πρότασης που έχει καταθέσει ο Ερασιτέχνης για ανέγερση κλειστού γηπέδου χωρητικότητας 3.000 θέσεων, ώστε να φτάσει η χωρητικότητα στο μάξιμουμ και να είναι όλα συμβατά με τα standards των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο βόλεϊ, καθώς επίσης και για τη δημιουργία στίβου περιμετρικά του ανοικτού γηπέδου, στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονητικούς λόγους από τον Ερασιτέχνη.

Η μοναδική αυτονόητη προϋπόθεση που έθεσε είναι όλα να γίνουν νομότυπα και στο πλαίσιο των 7.500 τ.μ. που προβλέπονται στη Διπλή Ανάπλαση για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ενώ σημαίνοντα ρόλο στο οριστικό εύρος της χωρητικότητας θα παίξει η χρηστικότητα (πόσα τμήματα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κλειστό σε σχέση με τη χωρητικότητά του).

Οι δύο πλευρές τέλος βρίσκονται στο τελικό στάδιο επιλογής της τεχνικής εταιρίας που θα αναλάβει την τελική μελέτη του έργου των εγκαταστάσεων προκειμένου να προχωρήσει η προκήρυξη του διαγωνισμού, εφόσον φυσικά όλες οι συμβάσεις του Ερασιτέχνη περάσουν από τη Γ. Σ. του συλλόγου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω