Τα βρίσκουν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, προχωράει ο Βοτανικός!

Καθοριστικές εξελίξεις προέκυψαν τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό. Μετά από δυο μήνες άκαρπων διαπραγματεύσεων μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού, αυτή την εβδομάδα οι δυο πλευρές έβαλαν στην άκρη τις όποιες διαφωνίες είχαν προκύψει και η συμφωνία μπορεί να μην έχει ακόμα επιτευχθεί οριστικά αλλά πλέον μπήκε σε έναν καλό δρόμο.

Την είδηση αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στο Total Football του Open Tv.

Η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ για την ενοικίαση του γηπέδου του Βοτανικού φαίνεται πως είναι κοντά στα θέλω του Ερασιτέχνη, ο οποίος βεβαίως σε περίπτωση που υλοποίηση θα βάλει οικονομικές βάσεις... εκτόξευσης, δεδομένου ότι θα αποκτήσει και σύγχρονες εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στα δυο επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν άμεσα. Το πρώτο αφορά τη συνάντηση που επίκειται ανάμεσα στους διοικούντες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, πιθανώς και μέσα στην εβδομάδα. Εκεί θα μπουν επί τάπητος όλοι οι όροι της συμφωνίας εφόσον επιτευχθεί. Στη συνέχεια ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ για το θέμα.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ακολουθήσει το τρίτο και κρισιμότερο βήμα που αφορά την Γενική Συνέλευση καθώς όλα τα παραπάνω θα πρέπει να πάρουν την έγκριση της πλειοψηφίας χιλιάδων μελών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και μέχρι τα ως... χθες δεδομένα, ο Βοτανικός αρχίζει να... ξεπαγώνει, αν όχι να πλησιάζει πλέον ολοταχώς.

Εξίσου σημαντικό μάλιστα είναι ότι τα χρονοδιάγραμμα του MoU φαίνεται να τηρούνται στο έπακρο κάτι που σημαίνει ότι σε πρώτη φάση δεν προκύπτουν καθυστερήσεις, τουλάχιστον εκ των έσω του τριφυλλιού.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω