Δημοσίως την πεποίθηση ότι σύντομα θα σημειωθεί νέα κινητικότητα γύρω από το ζήτημα της υλοποίησης του σχεδίου της «Πράσινης Πολιτείας» στην περιοχή του Βοτανικού, αναβιώνοντας τον νόμο για την «Διπλή Ανάπλαση Βοτανικού-Λ.Αλεξάνδρας», εξέφρασε η αμερικανική εταιρεία «Hines».

Αυτό έγινε μέσω του επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της εταιρείας, του Πολ Γομόπουλου στο πλαίσιο σχετικής τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίηθηκε από την Prodexpo. Χωρίς ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερες πήροφορίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η επιλογή μας να τοποθετηθούμε στην Ελλάδα ήταν στο πλαισιο του να αποκτήσουμε μόνιμη παρουσία εδώ. Δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω της πανδημίας. Απλώς θα προσαρμοστούμε ανάλογα με τις συνθήκες».

Η δήλωση ότι η «Hines» δεν προτίθεται να απεμπλακεί από το πρότζεκτ της στην Αττική έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι η αμερικανικη επενδυτική εταιρεία εχει τη δυνατότητα να προσελκύσει μεγάλα κεφάλαια που είναι απαραίτητα για την υλοποίηση του έργου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω