Η στασιμότητα εδώ και μήνες, ακόμη και προ πανδημίας, στην υπόθεση του Βοτανικού έκανε αρκετούς και όχι αδικαιολόγητα να θεωρήσουν πως το πρότζεκτ δεν προχωρά ή ακόμη και πως έχει εγκαταλειφθεί. Σύμφωνα με την Live Sport αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και απεναντίας ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για το σχέδιο που μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στον σύλλογο.

Η δήλωση που έκανε το Μεγάλο Σάββατο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δεν ήταν τυχαία. Είχε αναφέρει πως «… απαιτούνται σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίσουν το έργο σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για να ορίσουμε τα επόμενα βήματα. Η αλήθεια είναι πως η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις, αλλά σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα, οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε διαρκή επαφή όλο αυτό το διάστημα προσπαθώντας να βάλουν το πρότζεκτ σε έναν σωστό δρόμο τόσο πολεοδομικά, με την ένταξη του κλειστού μπάσκετ στη Διπλή Ανάπλαση και τη νομική «οχύρωση» για να μην μπορεί να μπλοκαριστεί από προσφυγές, όσο και οικονομικά με την χρηματοδότηση του έργου που σίγουρα δυσκολεύει λόγω της πανδημίας.

Εκτιμάται πως τον επόμενο μήνα, πιθανότατα στο δεύτερο μισό του Μαΐου, μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις για το πρότζεκτ το οποίο θεωρείται πολύ σημαντικό τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την οικονομία αφού μπορεί να δώσει ώθηση σε μια δύσκολη περίοδο που έρχεται μετά τις συνέπειες του κορωνοϊού.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω