Απάντηση Μπόμη σε Τσιλιγκίρη

Ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Παναγιώτης Μπόμης, με ανάρτηση του στο facebook απάντησε στην γ.γ του Ολυμπιακού για τις προκλητικές δηλώσεις της όσον αφορά το ντέρμπι με τον οσφπ στο βόλεϊ που έρχεται.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε μια χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα εποχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να αποτάξει από πάνω της το ρούχο του τυφλού φανατισμού. 

Άντ αυτού διαλέγει για μια ακόμη φορά τον δρόμο της έντασης και της πόλωσης. Δεν πειράζει, εμείς άλλωστε μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά και δράση. 

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό, αλλά να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές αξίες και ήθος που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

 Άλλωστε έχουμε χρέος να δημιουργούμε, εκτός από αθλητές, και υγιείς φιλάθλους και αυτές οι βάσεις μπαίνουν από την νεαρή ηλικία. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω