Στην δημιουργία ενός ημερολογίου το οποίο θα αναφέρει αναλυτικά κάθε αγωνιστική υποχρεώσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων του Παναθηναϊκού προχωρεί ο Ερασιτέχνης.

Η διοίκηση της «μάνας του λόχου» αναδιοργανώνεται σε όλους τους τομείς το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προεδρικό θώκο και στο πλαίσιο αυτό προέβη στην πλήρη ενημέρωση του ημερολογίου του που αφορά όλους τους αγώνες όλων  των αθλημάτων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του «τριφυλλιού»:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του σε όλους τους τομείς , προχώρησε στην πλήρη ενημέρωση του ημερολογίου του που αφορά όλους τους αγώνες όλων  των αθλημάτων.

Πρόκειται για την κατηγορία Calendar στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.panathinaikos1908.gr    που ανανεώνεται καθημερινά με τις αναμετρήσεις  όλων των τμημάτων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ώρες, γήπεδα, συμμετοχές κλπ.

Κατά συνέπεια είναι ένα χρήσιμο πράσινο... εργαλείο για όλους τους «αιώνια πιστούς» ώστε  να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας όπου αγωνίζεται.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω