Ερασιτέχνης: «Προσφέρουμε τη Λεωφόρο δωρεάν για το φιλικό με τον Λεβαδειακό»

Επιπλέον, η πλευρά του ΑΟ τονίζει πως η κίνηση αυτή γίνεται παρά τις συνεχόμενες κινήσεις της ΠΑΕ κατά της Μάνας του Λόχου που αποκορύφωμα είχαν την ξαφνική κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου.

Ο Ερασιτέχνης επιδιώκει να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την έδρα του φιλικού με τους Βοιωτούς στις 18/8 από την στιγμή που αυτό δεν μπορεί να λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ λόγω επιβάρυνσης του χορταριού.

Μια κίνηση που δεν αποκλείεται εφόσον γίνει αποδεκτή από την ΠΑΕ να σημαδοτοτεί την εκκίνηση για ένα... διαφορετικό αύριο ανάμεσα στις δύο πλευρές που τις τελευταίες εβδομάδες βρέθηκαν στα χαρακώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς, ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου», οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου, προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
    Mat's picture

    Mat

    www.betcatalog.net