Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής κατακεραύνωσε πρόσωπα που... θυμήθηκαν μετά από χρόνια οφειλές που φέρεται να είχαν από τον Ερασιτέχνη, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ιστορικός παράγοντας του Τριφυλλιού, που έχει περάσει από διάφορα πόστα στον Παναθηναϊκό ΑΟ και πλέον είναι υπεύθυνος ασφαλείας στην "πράσινη" ΚΑΕ, κάνει λόγο για "ντροπή και ξεφτίλα", αναφορικά με άτομα που έχουν... ενεργοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα οικονομικά τους ζητήματα με τον Ερασιτέχνη. 

Μιλώντας στην "Πράσινη", ο κ.Γεωργαντής ανέφερε πως: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα αυτό που γίνεται. Έρχονται άνθρωποι που είχαν ξεχάσει τον Παναθηναϊκό από το 2009 και ξαφνικά στο άκουσμα της ανάληψης της διοίκησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν... θυμηθεί ποσά που δεν ζήτησαν ποτέ από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ασφαλώς όλο αυτό δεν έχει καμία ηθική και δείχνει τον τρόπο που προσπαθούν κάποιοι να αποκτήσουν οικονομικά οφέλη, την ώρα που ο Ερασιτέχνης γλίτωσε από την αφάνεια και μπήκε στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα». 

Μάλιστα ο κ.Γεωργαντής πρόσθεσε αναφορικά με το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου ότι: «Μερικοί προσπαθούν να βάλουν φρένο στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού». 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω