Χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ οφείλει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός λόγω της συμπεριφοράς του στον εκτός έδρας αγώνα των πλέι-άουτ με την Νίκη Αιγινίου. 

Το «τριφύλλι τιμωρήθηκε για άναμμα καπνογόνου, ενώ η απολογία των «ερυθρόλευκων» σχετίζεται με την συμπεριφορά του κόσμου στον τρίτο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι ανακοινώσεις της ΕΣΑΠ:

Για τον Παναθηναϊκό: Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με 100 Ευρώ πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον ΜΑΣ Νίκη στο Αιγίνιο για τα πλέι άουτ στις 26 Απριλίου 2018. Η απόφαση: 
Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 22, 25, 28, 37 και 38 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π. 

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.», όπως αναπτύχθηκαν αναλυτικά από τον πληρεξούσιο δικηγόρο. Και 

Από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα, το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το από 26.6.2018 απολογητικό υπόμνημα και τα συνημμένα σε αυτό σχετικά). 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 

στο ως άνω σωματείο χρηματικό πρόστιμο ποσού εκατό (100,00) ευρώ λόγω αφής καπνογόνου (άρθρα 17§2Α περ. β’ και 28 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), λαμβάνοντας κυρίως υπ’ όψη, ότι δεν χρειάστηκε να γίνουν συστάσεις, να διακοπεί ο αγώνας ή να εκκενωθεί το γήπεδο (βλ. φύλλο αγώνα αναφορικά με άμεση κατάσβεση), καθώς και την εν γένει συμπεριφορά των (κατά τον χρόνο διενέργειας του αγώνα) παραγόντων του εγκαλούμενου ΤΑΑ για την πρόληψη και αποφυγή παρόμοιων φαινομένων (άρθρο 18 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ). Σημειώνεται, ότι το εγκαλούμενο σωματείο δεν έχει υποπέσει στο ίδιο ως άνω παράπτωμα κατά τη διάρκεια της αυτής αγωνιστικής περιόδου. 

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω