http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Αυτή η Κυριακή ήταν ξεχωριστή από όλες τις άλλες. Για χιλιάδες λόγους. Όσοι και οι 9.000 πιστοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όσα και τα δώρα αξίας 100.000 ευρώ που μοίρασε η ΚΑΕ στους κατόχους διαρκείας, όση και η… ανεκτίμητη αξίας της έμπρακτης στήριξης στους ανθρώπους που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα.

Ημέρα Φιλάθλου, Ημέρα Συνανθρώπου, Ημέρα Παναθηναϊκού. Το ΟΑΚΑ άνοιξε τις πόρτες του για να γεμίσει και πάλι από πιστούς, από συναισθήματα, από χαμόγελα, από δώρα. Μα πάνω απ’ όλα, για να αγκαλιάσει την ανθρωπιά και την ανθρωπιστική δράση της «πράσινης» ΚΑΕ, η οποία πλέον το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, σε όλα τα επίπεδα.
Είτε σε κοινωνικό, είτε σε επίπεδο μάρκετινγκ, είτε σε αμιγώς μπασκετικό. Αν ήσουν εκεί το καταλάβαινες.

Οικογένειες ολόκληρες, παιδιά, Ακαδημίες, σχολικές τάξεις πλήθος κόσμου, απήλαυσαν ακόμα μία Ημέρα Φιλάθλου, άδραξαν την ευκαιρία, την πολύ χαμηλή τιμή του εισιτηρίου αλλά και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν φανταστικά δώρα. Ανταποκρινόμενοι έτσι σε ακόμα μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε όλες τις κινήσεις για να τιμήσει την Ημέρα Φιλάθλου και να «οχυρώσει» την προσπάθειά του για ενίσχυση των ανθρώπων που μάς έχουν πραγματικά ανάγκη αυτή την περίοδο.

Κινήσεις που ξεφεύγουν πια από τα ελληνικά δεδομένα, που ευαισθητοποιούν τον κόσμο, τον φέρνουν στα γήπεδα και του φτιάχνουν τις Κυριακές.
Κινήσεις που θα πρέπει να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν και άλλες ομάδες από κάθε σπορ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

xristosmparounis

Διαφημιστείτε εδω