http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Από τη στιγμή που η Ευρωλίγκα έγινε Πρωτάθλημα 16 ομάδων, τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τη Μάλαγα είναι που αξιολογούν την σταθερότητα και τη συνέπεια μίας ομάδας, τέτοιες βραδιές είναι που κρίνουν την πορεία της στη διοργάνωση και οριοθετούν τον προορισμό της. Η ομάδα του «τριφυλλιού» είχε μία τέτοια βραδιά το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Από τις «κακές». Από αυτές που είτε δεν σου πάνε, είτε δεν τις… πας,, αρχίζεις, όμως, σιγά-σιγά να νιώθεις όλο και πιο ζεστή τη… φωτιά από το κερί με το οποίο «παίζεις».

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρός και χαλαρός απέναντι στη Μαάλαγα, ωστόσο η αλλαγή στην αγωνιστική του συμπεριφορά δεν εμφανίστηκε στο ίδιο, απαράλλαχτο και… απαρέγκλιτο πρόσωπο που επιδεικνύει «βρέξει –χιονίσει» στην άμυνά του. Εκεί… βράχος! Η «αλλοιωμένη» και διαφοροποιημένη του εικόνα αφορούσε στην επιθετική του νοοτροπία, όπου για περισσότερα από 20 αγωνιστικά λεπτά έδειχνε να μην έχει συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα.

Είναι εκτός πραγματικότητας να πεις ότι οι «πράσινοι» υποτίμησαν την Μάλαγα, ίσως όμως να… υπερεκτίμησαν τους εαυτούς τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πιστεύοντας ότι θα το πάρουν «σβηστά». Κι όμως, κανένα ματς της Ευρωλίγκας, εντός κι εκτός έδρας, δεν μπορείς να το πάρεις στο ρελαντί αν δεν αγγίξεις ή προσεγγίσεις τα στάνταρ κάθε σου βραδιάς.

Αυτό ήταν και το δίδαγμα του αγώνα με τους Ανδαλουσιανούς. Ότι έμαθαν και μάλιστα χωρίς να… πάθουν. Άλλαξαν εικόνα, έσφιξαν περισσότερο την άμυνά τους, βρήκαν περισσότερους πρωταγωνιστές στην επίθεση, προερξάρχοντος του Γκιστ αλλά και του Καλάθη, ψαλιδίζοντας τα όνειρα της αξιόμαχης και αξιόλογης Μάλαγα.

Υπάρχουν και αυτές οι βραδιές, υπάρχουν και αυτοί οι αντίπαλοι και αυτά τα ματς. Κι όταν καταφέρνεις μέσα από αυτά τα ματς να κερδίζεις τον εαυτό σου, να κερδίζεις τον αντίπαλο και να αποκομίζεις και ένα δίδαγμα για τη συνέχεια, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Αυτόν που λέει «7-3».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

xristosmparounis

Διαφημιστείτε εδω