http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Αν αφήσουμε απ’ έξω την πονεμένη ιστορία των βολών, στο ματς με την Μπάμπεργκ, για περισσότερα από 30 αγωνιστικά λεπτά ο Παναθηναϊκός άγγιξε συνολικά το «άριστα», δεδομένου φυσικά και του βαθμού ετοιμότητάς και ομοιογένειάς του.

Το ροτέιστον και οι πεντάδες του Τσάβι είχαν αντίκρισμα στο παρκέ χάρη στη σοβαρότητα, στην πειθαρχία και στην ενέργεια όλων όσων αγωνίστηκαν. Ο Καλάθης πήρε το χρίσμα του σκόρερ, ο Σίνγκλετον μπήκε στον χορό του εκκωφαντικού τρίτου δεκαλέπτου, η front line του «τριφυλλιού» πέτυχε συνολικά κάτι λιγότερο από τους μισούς του πόντους και ο Νίκος Παππάς έδειξε ότι η ψυχή δεν μπορεί να αποτιμηθεί ούτε και να μετρηθεί μέσα από τη στατιστική. Σε μία βραδιά που ο Ρίβερς ήταν «μουδιασμένος» και ο Λοτζέσκι εκτός κλίματος, ο Παναθηναϊκός είχε απίστευτη συνέπεια και «συνδεσιμότητα» με το καλάθι έξω από τα 6,75μ. πετυχαίνοντας 93 πόντους!

Το μεγαλύτερο κέρδος ωστόσο από το ματς με τη Μπάμπεργκ, την πιο έντονη αίσθηση και το πιο δυναμικό εκτόπισμα εκφράστηκε σε γλώσσα… Λιθουανική! Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μπήκε στο παρκέ στην πρώτη του ουσιαστική συμμετοχή (μετά το μικρό πέρασμα από αυτό του Palau Blaugrana), αφήνοντας αποτυπωμένη μία μεγάλη… πατημασιά, δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για μεταγραφή μεσούσης της σεζόν και προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων.

Η έκρηξή του, το γρήγορο πρώτο του βήμα, ο τρόπος με τον οποίο «κουβαλάει» τον αμυντικό πάνω του και αφού τον «ζαλίζει» χάρη στην ταχύτητά του μπορεί με εξαιρετική ευκολία, είτε να φτάσει στο λέι απ είτε να σταματήσει και να σουτάρει από μέση απόσταση, η έφεσή του να βλέπει γήπεδο και να δημιουργεί, αποτέλεσαν τις πρώτες συστάσεις από πλευράς «Λέκα».

Κάποια από αυτά που τον χαρακτηρίζουν, όλα αυτά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και ο Νικ Καλάθης, όλα αυτά που θα κάνουν τη διαφορά για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Υ.Γ: Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την κακή παρένθεση της Βαρκελώνης και τώρα πάμε να ανέβουμε το βουνό! ΤΣΣΚΑ έξω, Φενέρ μέσα, Μπασκόνια και Ολυμπιακό έξω.

Υ.Γ2: Κάτι να γίνει με τις βολές!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

xristosmparounis

Διαφημιστείτε εδω