http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Το κεφάλαιο Αναστασίου έκλεισε για τον Παναθηναϊκό μετά από 2,5 περίπου χρόνια και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται ραντεβού για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα αλλά η εμμονή του Αλαφούζου έφερε τον Παναθηναϊκό στο -8, εκτός Ευρώπης και τον κόσμο να βράζει και με το δίκιο του.

Πάμε λοιπόν στην επόμενη μέρα και εκεί είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Ειλικρινά μου είναι αδιανόητο να έχεις χρόνια στην Παναθηναϊκή οικογένεια ένα τρανό παράδειγμα για το πως πρέπει να χτιστεί μια ομάδα και να μην το ακολουθείς. Αναφέρομαι φυσικά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τι θέλω να πω με αυτό; Η ομάδα ξεκινάει και χτίζεται από τον προπονητή. Όσο παιχταράδες και να έχεις αν δεν έχεις καλό μάγειρα δεν θα πετύχει η συνταγή. Ο Αλαφούζος λοιπόν θα πρέπει να σταματήσει να κοιτάει ανάμεσα σε μαθητευόμενους μάγους και Έλληνες προπονητές και να στραφεί σε ξένο αλλά ευγνωσμένης αξίας με παραστάσεις και επιτυχίες. Θα μου πείτε αυτοί κοστίζουν ε και; Αν θέλεις να φτιάξεις μια ομάδα σοβαρή πρέπει να ξέρεις που θα επενδύσεις τα χρήματά σου. Και τα χρήματά σου δεν τα επενδύεις στον τελειωμένο ποδοσφαιρικά Εσιέν αλλά σε ένα σοβαρό προπονητή για να χτίσεις γύρω του ένα νέο πλάνο με σωστά θεμέλια. Άλλωστε η πρόσληψη ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητή είναι μόλις το πρώτο βήμα.

Και μιας και λέμε για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού ας ρίξουμε και ένα όνομα που κυκλοφορεί ελεύθερο στην αγορά και έχει το παραπάνω πακέτο για το οποίο μιλήσαμε. Μαρσέλο Μπιέλσα κύριοι εκεί στην ΠΑΕ. Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για τον συγκεκριμένο. Φέρτε τον παραδώστε του τα κλειδιά και βοηθήστε τον να πετύχει. Δεν θέλετε αυτόν, φέρτε κάποιον ισάξιό του. Προπονητές υπάρχουν αρκεί να τους πληρώσεις και να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω