http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Καλησπέρα στην πιο παρεϊστικη πράσινη γωνιά του διαδικτύου. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε από την καθιερωμένη μας γωνιά αλλά στην κορύφωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων είμαστε πάλι εδώ.

Ο Παναθηναϊκός, αν και θα μπορούσε και καλύτερα από το 13-8, δείχνει να πατάει καλά ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα εβδομάδα με εβδομάδα δείχνει βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς που την ταλάνιζαν αλλά ακόμα δεν έχει επιτύχει τη βελτίωση στην άμυνα συνολικότερα.

Μπορεί φέτος ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ πιο καλός και ταλαντούχος στην επίθεση μην έχοντας μάλιστα πρόβλημα να βάζει 90 πόντους στην Ευρωλίγκα, αλλά η άμυνά του παραμένει το μεγάλο αγκάθι που πρέπει να το ξεριζώσει αν θέλει να κοιτάξει και ψηλότερα από την 6η θέση.

Ο Πιτίνο το παραψάχνει για κάτι καλό όσον αφορά την ενίσχυση και έχει αποφασίσει ότι αν δεν το βρεί δεν θα πάρει για να πάρει. Και ο ίδιος το γνωρίζει ότι η ομάδα θέλει έναν ψηλό γκαρντ και ένα ακόμη ψηλό. Όσο όμως η ομάδα βελτιώνει και ατομικά και συνολικά όλοι βγαίνουν κερδισμένοι από αυτό. Είναι δύσκολο να πάρεις μέσα στη χρονιά παίκτη να μπει αμέσως στο κλίμα και το σύστημα και να σου βγει εκτός αν τον χρυσοπληρώσεις.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν μετά το προαπαιτούμενο 3/3 που πέτυχε στο ΟΑΚΑ, έχει άλλο ένα προαπαιτούμενο στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Βαλένθια και Αστέρα αν θέλει να συνεχίσει το κυνήγι της 4ης θέσης. Είναι εύκολο; Όχι γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στη φετινή Ευρωλίγκα. Το σίγουρο όμως ότι είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού που έχει πετύχει ένα πιο δύσκολο εκτός έδρας 2/2 με Μπάγερν και Ζαλγκίρις.

Αν ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει αυτά τα δύο παιχνίδια και φτάσει τις 15 νίκες αυξάνει πολύ τις πιθανότητές του για κάτι καλύτερο από την 6η θέση δεδομένου ότι αμέσως μετά ακολουθεί η Ζενίτ στο ΟΑΚΑ. Βήμα βήμα όμως με πρώτο το πολύ πονηρό ματς αύριο στην Ισπανία όπου θέλει συγκέντρωση στο 100%, άμυνα και έλεγχο των ριμπάουντ.

Υ.Γ Πολύ σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν για το PAO Alive και τον Βοτανικό. Μην ακούτε τίποτα και να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις από τον Δημήτρη.

Υ.Γ.1 Δύο νέες στήλες προστέθηκαν στη σελίδα, οι "Trifillakia Rumours" & "Bet Tips by Cloverman" και αγκαλιάστηκαν από εσάς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω