http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Τι κάνουν τα παιδάκια όταν δεν μαθαίνουν το μάθημά τους για τιμωρία; Το γράφουν στον πίνακα όσες φορές χρειαστεί μέχρι να το μάθουν και να μην το ξανακάνουν.

Έτσι λοιπόν και όλος ο Παναθηναϊκός οργανισμός από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο που ασχολείται με τα της ομάδας πρέπει να αρχίσουν από σήμερα μέχρι και το καλοκαίρι και σαν τιμωρία να γράφουν και να επαναλαμβάνουν:

Δεν θα ξανακάνω ποτέ λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι. Δεν θα ξανακάνω μεταγραφές μεσούσης της χρονιάς γιατί σπάνια βοηθάνε και ότι λεφτά είναι να δοθούν πρέπει να δοθούν το καλοκαίρι. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και όχι τον χειμώνα. Δεν θα ξαναφέρουμε παίκτες κοπρόσκυλα στην ομάδα. Οι παίκτες θα αμείβονται βάσει της πραγματικής τους αξίας και όχι αν είναι Παναθηναϊκοί, αγαπητοί ή Έλληνες. Το καλοκαίρι η μοναδική επιλογή σε προπονητή είναι ο Σάρας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον δέσουμε στο ΟΑΚΑ και να τον αφήσουμε να χτίσει την ομάδα όπως εκείνος θέλει. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι εγχώριοι τίτλοι αλλά και η Ευρωλίγκα!

Πάμε άλλη μία φορά να το εμπεδώσουμε όλο αυτό γιατί από ότι φαίνεται είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως χρόνια τώρα: 

"Δεν θα ξανακάνω ποτέ λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό το καλοκαίρι. Δεν θα ξανακάνω μεταγραφές μεσούσης της χρονιάς γιατί σπάνια βοηθάνε και ότι λεφτά είναι να δοθούν πρέπει να δοθούν το καλοκαίρι. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και όχι τον χειμώνα. Δεν θα ξαναφέρουμε παίκτες κοπρόσκυλα στην ομάδα. Οι παίκτες θα αμείβονται βάσει της πραγματικής τους αξίας και όχι αν είναι Παναθηναϊκοί, αγαπητοί ή Έλληνες. Το καλοκαίρι η μοναδική επιλογή σε προπονητή είναι ο Σάρας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον δέσουμε στο ΟΑΚΑ και να τον αφήσουμε να χτίσει την ομάδα όπως εκείνος θέλει. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι εγχώριοι τίτλοι αλλά και η Ευρωλίγκα!

Για να μην έχουμε αυταπάτες η χρονιά στην Ευρώπη εκτός τεραστίου θαύματος τελείωσε νωρίς, κάτι που την κάνει την χειρότερη στα χρόνια που έχει ο Δημήτρης τα ηνία της ομάδας. Η φετινή αποτυχία πρέπει να προβληματίσει άπαντες πολύ σοβαρά γιατί είναι ένα πολύ ηχηρό χαστούκι για μια ομάδα με την ιστορία του Παναθηναϊκού. Το να συμβεί μια χρονιά και σε εμάς δεν είναι κακό αλλά σε συνδιασμό με τα 7 χρόνια χωρίς Φάιναλ Φορ είναι μεγάλο θέμα. Τώρα είναι αργά για δάκρυα και θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα για φέτος να βρουν χρόνο παιδιά που θα απαρτίζουν τον κορμό μας και να τα δώσουμε όλα για τους εγχώριους τίτλους για να περάσει αυτή η χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το καλοκαίρι λοιπόν μπαίνουμε σε μια χρονιά Φάιναλ Φορ και τα πράγματα που απαιτούνται είναι τα εξής:

 

  • Σάρας στον πάγκο
  • Απόλυτη ελευθερία στον προπονητή να κρίνει το ρόστερ και να πάρει όποιον θέλει
  • Αύξηση του μπάτζετ
  • Δουλειά και όχι πολλά λόγια

Αν γίνουν τα παραπάνω τότε έχουμε καλές πιθανότητες να βρεθούμε στο σπίτι μας τον Μάιο του 2020!

Υ.Γ Τυφώνα κράτα σε παρακαλώ πολύ! Έχουμε πράγματα ακόμα να ζήσουμε μαζί!

Υ.Γ.1 Damage control και γρήγορα για τη φετινή σεζόν

Υ.Γ.2 Ο σχεδιασμός του ρόστερ είναι ότι πιο ερασιτεχνικό έχει γίνει σε ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Γεμάτο τρύπες και χωρίς σουτερ και προσωπικότητες.

Υ.Γ.3 Όταν ο κόσμος φωνάζει το κάνει από αγάπη και ανησυχία για αυτά που έρχονται. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κάτι έχει μάθει από μπάσκετ. 

Υ.Γ.4 Αλήθεια ρε Καλάθη ώρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω με τις αποφάσεις που παίρνεις εκτός κι αν πιστεύεις ότι είσαι ο Διαμαντίδης

Υ.Γ.5 Μεγαλύτερη τρύπα στο 4 από τον Τόμας δεν υπάρχει. Χάνεται σε όλες τις περιστροφές και ότι βάζει μπροστά το τρώει πίσω και με το παραπάνω.

Υ.Γ.6 Ο Λάσμε παραμένει ακόμα στην ομάδα; Για ποιο λόγο;

Υ.Γ.7 Ας δοθεί χρόνος στα Ελληνόπουλα να είναι έτοιμα για την επόμενη σεζόν.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω